Stilul vestimentar URBAN

 Buna dragelor!

Al patrulea stil vestimentar pe care il prezint pe scurt este cel urban sau cum spun fashionistele: city chic - un stil sofisticat, in tendinte.
Este un stil in care accesoriile conteaza foarte mult, imaginea este una rafinata, iar tinutele sunt in tendintele momentului.
Tinutele se compun din haine care se caracterizeaza prin simplitate dar cu linii moderne, in tendinte ce emana rafinament.
Printre piesele vestimentare ce compun o garderoba a unei persoane care se incadreaza in stilul vestimentar city-chic, se afla: sacouri cambrate cu croieli si detalii deosebite cum ar fi nasturi imbracati sau revere asimetrice ce atrag privirea, pulovere fine, camasi sau bluze din materiale fluide de preferinta matase, pantaloni sau jeansi in culori inchise, incaltaminte in tendinte si accesorii moderne. Culorile folosite in tinute sunt de obicei negrul, albul, griul, bej, nude.
Acestea sunt cateva dintre caracteristicile acestui stil, insa pentru a va ajuta sa va descoperiti mai bine stilul astept intrebari si chiar va las o galerie foto inspirationala. Si nu uitati de un comentariu!
































Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare