Tendinte toamna-iarna 2020-2021: CAPA

 Da, capele de forme diferite, de culori diferite și din materiale diferite reprezintă una dintre tendințele acestui sezon.

Unii i-ar spune pelerină, poncho. Dar capa este ruda nobilă a acestei piese vestimentare pentru că este mai elegantă și conferă un aer sofisticat, deși sezonul acesta vine cu o diversitate mare în care modele pot fi chiar sport.
Pe podiumurile de modă au fost prezentate o varietate de tipuri: de la cape lungi în carouri, la cape mai scurte cu aer burghez, decorate cu nasturi de diferite dimensiuni, dramatice sau mai jucăușe din fâș, tricotate cu și fără franjuri, cu aplicații etc.
Designeri ca Balmain, Valentino, Givenchy, Max Mara, Isabel Marant au prezentat modele diverse de cape din care fiecare femeie poate alege măcar una.
Capa se poate purta în zilele nostre în diferite ocazii, în combinație cu alte piese vestimentare: fuste, rochii, pantaloni.
Eu v-am pregătit o galerie foto care să vă inspire (dacă si vouă vă place acest trend), iar dacă vă place una sau mai multe, aștept un comentariu.
Sursa foto: pinterest.com

































Comentarii

Postări populare